Dongguan Zhimian Plastic Materials Co., Ltd.

Zprávy

PVC: Silná podpora výrobků na trhu s PVC je nyní stažena
Čas vydání: 2020-11-27 10:47:32  Hity: 23

 

  Od zprávy, že Čína vstoupila do zóny volného obchodu během víkendu, domácí polyolefinský trh využil " východní vítr " k dalšímu zvýšení, futures šok zvedl, petrochemické ceny prudce vzrostly v rámci nízké inventury, a obchodníci na spotovém trhu pokračovali v dohánění. Vzhledem k sezónním faktorům však postupné zpomalení následného sledování objednávek zemědělských film ů, klesala poptávka po severním vrbovém filmu a pouze objednávky obalových fólií dopadly poměrně dobře.S nárůstem cen na trhu s plasty byly zisky navazující na výrobu stlačeny, takže současné navazující odvětví je stále především potřeba zadávání zakázek, a existuje mentalita odporu vůči vysokým. Nicméně zprávy o Maoming údržbě způsobily vysoký tlak na jihočínském trhu " vzlétnout a " opět, čímž se žene nahoru na národní trh, což zvyšuje linearitu a nízký tlak. Podívejte se na aktuální tržní cenu, vysoká tlaková cena již " Šílený " Dobře.

  Z výše uvedeného několika srovnání cen značky, jasně vidíme, že jižní Čína trh vysoký tlak, jako je rozbitá linka kite létání výš a výš, byl mimo kontrolu, mnoho obchodníků zboží pokrýt misku, aby se nedostal nečekané zisky. Díky vysokému tlaku se rovněž aktivně zvyšuje lineární a nízkotlaká nabídka, ale nabídka relativně dostatečného lineárního a nízkého tlaku je zjevně omezená (duté zvýšení cen je také způsobeno těsným zbožím). Je to zákon trhu, že po boomu musí trh spadnout.Takže kdy se současný boom ochladí?

  Informace o Zhongyu se domnívají, že současná stoupající tržní cena znesnadňovala následný vývoj, zprávy, jimž dominuje mentalita spekulací, jsou silné, ačkoli některé současné nabídky jsou omezené, ale cena nabídky přesahuje její racionální rozsah, takže cena není zřejmá. Bez podpory navazujících společností je krátké zvýšení slabé, očekává se, že trh nebude trvat dlouho po kopírování, ale také doufá, že výrobci budou mít středně vysokou pozici.

Předchozí: No

další: No