Dongguan Zhimian Plastic Materials Co., Ltd.

Zprávy

PVC: Silná podpora výrobků na trhu s PVC je nyní stažena
Čas vydání: 2020-11-27 10:47:32  Hity: 14

 

  Nedávná domácí cena na trhu s PVC stále stoupá, od října vzrostla cena na domácím trhu s PVC, lze říci, že " lineární " Vytáhněte tu situaci. Podle údajů ze sledování Zhangyu Informace od listopadu 17, tržní cena karbidu vápníku PVC ve východní Číně vzrostla na 7,700 yuan/ton, 15% vyšší než cena na začátku října, a tržní cena ethylen PVC vzrostla na 8,100 yuan/ton, 16% vyšší než cena na začátku října. Zhongyu Informační analýza se domnívá, že hlavními faktory, které způsobují nedávné zvýšení cen PVC v Číně, jsou rostoucí ceny surovin, nedostatek nabídky na trhu a podpora celkových tržních spekulací.

 

  Suroviny aspekty: od října se domácí cena karbidu vápníku také objevují stále vyšší ceny, vnitřní Mongolsko region ve whai, WuMeng různé úrovně energie karbidu vápníku výpadky proudu vede k poklesu celkové nabídky, plus údržba nad částmi formy kompletní sady PVC zařízení, pod vlivem zvenčípři snižování objemů a řady faktorů cena karbidu vápníku od října vzrostla a ž do 27%, podle informací ze sledování Zhangyu ukazují, že od listopadu vzrostly ceny tuzemského karbidu vápníku od výšek 2019. Vzhledem k neustálému posilování cen surovin se výrobní náklady PVC stále zvyšují, takže cena se jeví jako synchronní vzestup.

 

  Na straně nabídky: vzhledem k nedávnému snížení výroby nebo vypnutí PVC zařízení ve Spojených státech, Evropě, Jižní Koreji a dalších zemích v důsledku vyšší moci a chybné funkce se objevil nedostatek nabídky na mezinárodním trhu, což vedlo k rostoucímu vývoji vývozních objednávek domácích výrobců PVC; Pokud jde o domácí trh, uvádí se, že současná provozní sazba PVC podnikového vybavení je přibližně 78%, ale kvůli příkazům před prodejem nebyly dokončeny, některé podniky se obrátily na omezené objednávky, celkový nedostatek trhu se neustále zvětšuje.

 

  Požadavky: tradiční období poptávky " zlaté devět stříbrných deset " nastartuje navazující výrobky z PVC průmyslu spolu s malou falešnou desítkou poté, co se otevře podpora navazující na doplnění zásob, ale jak se počas í ochladí, realitní průmysl postupně zeslábne, výroba PVC trubek začne postupně klesat, v kombinaci s stoupajícími cenami PVC,navazující materiální rezistence podniku stoupá k vysoké ceně.

 

  Abych shrnul, prozatím je na domácím trhu s PVC kladen značný nedostatek zásobování na trhu s surovinami, silné šoky na futures disku atd. Pod podporou dobrých zpráv je v krátkodobém trendu trhu jako celku nebo je třeba zachovat vysokou a nestálou dokončovací činnost, ale s postupným uvolněním zahraniční nabídky,Ceny PVC nadále posilují moc nebo se zhroutí, tržní transakční centrum gravitace nebo má potenciál oslabit.





 

Předchozí: No

další: No